Bij ons treft u een gevarieerde collectie brilmonturen aan.

Van een eenvoudig/prettig geprijsd tot modieus/trendy, alsook een zeer exclusieve collectie. Om goed up-to-date te blijven , bezoekt Herman Hoogendoorn ieder jaar toonaangevende optiekbeurzen. Hier kunnen de trends voor de komende jaren gevonden worden. Loop geheel vrijblijvend eens binnen om met de steeds wisselende collectie kennis te maken. Voor zowel de allerjongsten als voor de gevorderden is er beslist iets van uw gading te vinden.

Enkelvoudige bril

Een bril voor veraf heeft enkelvoudige glazen. De enkelvoudige glazen zijn geschikt voor brildragers om scherp te kunnen zien op verte afstand óf om goed te kunnen lezen. Enkelvoudige glazen worden uitgevoerd in alle voorkomende sterktes en zijn leverbaar in kunststof of mineraal(glas)

Multifocale bril

Een multifocale bril is opgebouwd uit meerdere sterktes. Het aanmeten van een multifocale bril vraagt om maatwerk. De multifocale glazen geven u het voordeel dat het leesgedeelte onzichtbaar is.

Computerbril

Met een computerbril ziet u scherp terwijl u achter de computer zit. U ziet scherp tussen 40cm. en 150cm. Bij beeldschermwerk heeft u scherp zicht. U kunt afwisselend kijken van het beeldscherm naar toetsenbord.

Zonnebril

Bij Hoogendoorn - Optiek heeft u een ruime keuze uit de collectie zonnebrillen. Zo ook de collectie van Serengeti de " Top-of-the range" technologie in zonnebrillen. Tevens bestaat de mogelijkheid een zonnebril op sterkte te maken.