Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing

U kunt bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende hoortest. Niet ieder hoorverlies is met één soort hoortoestel verholpen. Daarom zoeken we altijd samen met u naar de oplossing die het beste bij u past.

Het Hoorprotocol wat door Zorgverzekeraars Nederland in het leven is geroepen bestaat uit  5 categorieën hoortoestellen. Tijdens het intake gesprek wordt er gekeken naar het gehoorverlies en er dient een vragenlijst ingevuld te worden. Hiermede wordt inzichtelijk gemaakt  voor welke categorie hoortoestellen u in aanmerking komt. De zorgverzekeraar vergoedt nu 75% van de kosten van uw hoortoestel en u betaalt een eigen bijdrage van 25%. Deze eigen bijdrage kan nog voor een deel of zelfs volledig worden vergoed als u een aanvullende zorgverzekering heeft. 

Hoogendoorn Hoortechniek te Zevenhuizen is een zelfstandige vakaudicien. Er zijn verschillende soorten audiciens in Nederland. Een opvallende groep binnen de branche vormen de vakaudiciens die het HoorProfs kwaliteitslabel dragen. HoorProfs vakaudiciens zijn volledig zelfstandig en dus niet gebonden aan een keten. Door onze merkonafhandelijkheid zijn wij in staat een objectief advies te geven. De HoorProfs vakaudiciens zoeken de beste oplossing voor een gehoorprobleem, passend bij elk budget.

Ook voor gehoorbescherming bieden wij een oplossing. Wij leveren diverse gehoorbescherming zowel voor demping lawaaiige omgeving, motor en musici.Er worden afdrukken van uw gehoorgang gemaakt en opgestuurd naar een Medisch Technisch laboratorium zodat u een professioneel eindresultaat krijgt. Hierbij krijgt u 3 maanden pasgarantie.  De op maat gemaakte slaapdopjes zorgen ervoor dat u kunt slapen zonder omgevingslawaai.

Zwemstukjes kunnen wij met 2 dagen realiseren in diverse frisse kleuren.

www.widex.nl